Αρχική Η εταιρεία Ανακαινίσεις - Κατασκευές Πωλήσεις Κατοικιών Νέα Επικοινωνία
Δείτε το σε 3D Design πριν το κατασκευάσετε...

με την τεχνική εταιρεία ΕΡΓΟΔΗΓΟΣ ανακαινίστε την κατοικία σας, το γραφείο σας, το κατάστημα σας ή κατασκευάστε τα από τα θεμέλια, αφού πρώτα περιηγηθείτε εικονικά στους χώρους και επιλέξετε τον τέλειο συνδυασμό χρωμάτων και υλικών.

Οδηγεί σωστά τα τεχνικά έργα σας
Η τεχνική εταιρεία ΕΡΓΟΔΗΓΟΣ ΟΕ με έδρα τη Θεσσαλονίκη, αποτελεί μετεξέλιξη των Οικοδομικών Επιχειρήσεων Χ. Αναγνωστόπουλος που ξεκίνησαν το 2000 με την κατασκευή μεγάλων κτιριακών έργων. Είναι μία από τις πλέον σύγχρονες και αξιόπιστες τεχνικές κατασκευαστικές εταιρείες της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας.

Ανακαινίσεις - Ιδιωτικές κατασκευές
Διαθέτει την τεχνογνωσία και την εμπειρία στην κατασκευή ιδιωτικών κτιριακών έργων από τα θεμέλια και στις ανακαινίσεις κατοικιών - επαγγελματικών χώρων - καταστημάτων, που απαιτούν αυστηρά ποιοτικά κριτήρια, τήρηση χρονοδιαγραμμάτων και ανταγωνιστικό κόστος.

Πωλήσεις νεόδμητων κατοικιών
Η ΕΡΓΟΔΗΓΟΣ ΟΕ δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη ακινήτων με το σύστημα της αντιπαροχής και σε δικά της ιδιόκτητα οικόπεδα, στη Θεσσαλονίκη. Πρόσφατα και μετά την ολοκλήρωση του συγκροτήματος 15 πολυτελών κατοικιών στα ενοποιημένα οικόπεδα 203Α και 204Α της Νέας Φιλαδέλφειας του Δήμου Καλλιθέας εκτάσεως 3.060 τμ, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η ανέγερση 5 μεζονετών και διαμερισμάτων στο οικόπεδο 694Γ της Νέας Φιλαδέλφειας εκτάσεως 1.000 τμ.
Copyright © 2018 ergodigos.gr | Σχεδιασμός & Κατασκευή Ιστοσελίδων - Istopolis