Αρχική Η εταιρεία Ανακαινίσεις - Κατασκευές Πωλήσεις Κατοικιών Νέα Επικοινωνία
Συγκρότημα 5 κατοικιών (Διαμερίσματα και Μεζονέτες) στη Ν. Φιλαδέλφεια Δήμου Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης
Video
Άποψη 1 του συγκροτήματος
Άποψη 2 του συγκροτήματος
Φωτορεαλιστικό σχέδιο ενός κτιρίου
Η θέα από το μπαλκόνι
Η πλατεία της Νέας Φιλαδέλφειας
Συγκρότημα 5 κατοικιών (Διαμερίσματα και Μεζονέτες) στη Ν. Φιλαδέλφεια Δήμου Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης
Δείτε εδώ την περίληψη συγγραφής υποχρεώσεων

Φωτογραφίες και περιγραφή κατοικιών
- Πολυτελούς κατασκευής

- Σε οικόπεδο έκτασης 1.001 τ.μ.

- Με πανοραμική θέα προς το Γαλλικό Ποταμό

- Με μεγάλους αυτόνομους κήπους

Στην ομορφότερη τοποθεσία της «ωραίας» Ν. Φιλαδέλφειας Θεσσαλονίκης, μόλις τέσσερα τετράγωνα από την κεντρική πλατεία του οικισμού, σε ένα άριστο επικλινές οικόπεδο έκτασης 1.001 τ.μ. με μοναδική θέα προς την καταπράσινη κοιλάδα του Γαλλικού ποταμού και τους απέναντι χαμηλούς ορεινούς όγκους, πάνω από τον ανακαινισμένο παραδοσιακό σιδηροδρομικό σταθμό και το ποδοσφαιρικό γήπεδο του χωριού, οικοδομείται με μεράκι και επιστημονική αρτιότητα, ένα πολυτελούς κατασκευής συγκρότημα μονοκατοικιών που αποτελείται από 4 (τέσσερις) ανεξάρτητες μεζονέτες με τρεις ελεύθερες όψεις και 1 (ένα) οροφοδιαμέρισμα με κεραμοσκεπή και ξύλινα σκέπαστρα στις βεράντες, σε αρχιτεκτονικό στυλ που συνδυάζει το παραδοσιακό και το μοντέρνο.
Ο οικισμός της Νέας Φιλαδέλφειας, 12 χλμ έξω από τη μείζονα Θεσσαλονίκη, κατοικήθηκε αρχικά από πρόσφυγες από την Μικρά Ασία και την Θράκη, που ανέπτυξαν από παλιά κυρίως την γεωργία (στα εύφορα κληροτεμάχια που τους παραχωρήθηκαν) και λιγότερο το εμπόριο. Αργότερα απασχολήθηκαν στην βιομηχανία, στις κατασκευές και άλλες υπηρεσίες. Η Ν. Φιλαδέλφεια ήταν πάντοτε μια ανοιχτή κοινότητα (οικονομικά και πολιτισμικά) λόγω της εγγύτητας της με την συμπρωτεύουσα και επειδή αποτελούσε πέρασμα προς βορρά οδικώς και σιδηροδρομικώς.
Σήμερα μαζί με την Πεντάλοφο, την Νεοχωρούδα και άλλους οικισμούς ανήκει στο Δήμο Ωραιοκάστρου του Νομού Θεσσαλονίκης. Τα τελευταία χρόνια ο πληθυσμός της αυξάνεται συνεχώς, με πόλους έλξης την φυσική της ομορφιά, τους πρόσχαρους κατοίκους της, την καθαριότητα του περιβάλλοντος χώρου, τους άνετους δρόμους, τα προσεγμένα οικοδομικά τετράγωνα κ.α. Στο χώρο πίσω από το άλσος ανακαλύφθηκαν πρόσφατα αρχαία ευρήματα τα οποία εκθέτονται στο αρχαιολογικό μουσείο, ενώ στην κοντινή Πικρολίμνη λειτουργούν τα φημισμένα ιαματικά λασπόλουτρα και ξενοδοχειακή μονάδα.
Στη Ν. Φιλαδέλφεια σήμερα είναι διαθέσιμα: τακτικό αστικό λεωφορείο και τρένο, Κ.Ε.Π., αγροτικό ιατρείο, φαρμακείο, δημοτικό σχολείο - νηπιαγωγείο, σούπερ μάρκετ, κέντρο ξένων γλωσσών, πολιτιστικό κέντρο και μια όμορφη τετράγωνη πλατεία με κέντρα εστίασης και ψυχαγωγίας. Στην είσοδο του χωριού βρίσκεται ένας μοναδικός χώρος αναψυχής, το καταπράσινο άλσος και η εκκλησία της Παναγίας Φιλαδελφειώτισας, δίπλα στις όχθες του Γαλλικού ποταμού. Επίσης είναι διαθέσιμες γραμμές DSL για γρήγορο internet.
Η Ν. Φιλαδέλφεια μπορεί αληθινά να προσφέρει σ’ εκείνους που την επιζητούν, την ξέγνοιαστη ζωή κοντά στη φύση και μακριά από το θόρυβο και το άγχος της πόλης!
Το συγκρότημα μεζονετών των επιχειρήσεων Χ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΡΓΟΔΗΓΟΣ ΟΕ είναι ένα προσεγμένο έργο. Μια ήσυχη γειτονιά με μεγάλους αποκλειστικούς κήπους, χαμηλά κτίρια, κεραμοσκεπές και πολύ πράσινο. Η παραδοσιακή αρχιτεκτονική των κτισμάτων μπολιάζεται με στοιχεία της μοντέρνας αισθητικής και συνδυάζεται με τη χρήση σύγχρονων υλικών για μεγαλύτερη λειτουργικότητα. Η κλίση του εδάφους είναι ικανή να δώσει στο συγκρότημα αμφιθεατρικό σχήμα, ώστε όλες οι κατοικίες να έχουν πανοραμική θέα. Οι κατοικίες αποτελούνται από 3ΔΣΚΛWC όλα με πρόσοψη και θα διαθέτουν θέση στάθμευσης, ατομική θέρμανση με boiler, θωρακισμένη πόρτα, τζάκι, διπλή τοιχοποιία, άριστες μονώσεις, πενταθάλαμα κουφώματα 7 εκ, μεγάλη κουζίνα και δωμάτια, ανεξάρτητη είσοδο, αποκλειστικό κήπο και κεραμοσκεπή. Η επιχείρηση, οι μηχανικοί και τα επιλεγμένα συνεργεία και προμηθευτές εγγυώνται την ποιότητα της κατασκευής και των δομικών υλικών.
 Απόσταση από εξωτερικό περιφερειακό (Εγνατία) 12 χλμ, από οδό Μοναστηρίου 14 χλμ, από Πλατεία Δημοκρατίας 21 χλμ μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Κιλκίς.
 Συγκοινωνία με τακτικό αστικό λεωφορείο και τρένο.
Μακριά από τη μόλυνση της Δυτικής Βιομηχανικής Περιοχής.
Η Παναγία Φιλαδελφειώτισσα στο άλσος
Χάρτης της περιοχής
Η Νέα Φιλαδέλφεια από το άλσος
Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου
Copyright © 2018 ergodigos.gr | Σχεδιασμός & Κατασκευή Ιστοσελίδων - Istopolis